top of page

Vier met muziek!


De geplande concerten in Willemstad en Vlissingen in april en in De Waalse Kerk in Amsterdam op 20 mei zijn onlangs afgelast. Ik hoop vurig dat ik vanaf september het concertpodium weer mag betreden. Achter de schermen wordt aan diverse boekingen gewerkt.


Tot het zo ver is wil ik de verbinding met mijn publiek levend houden. Heeft u thuis een vleugel of piano in goede staat? Een aanleiding om iets te vieren óf eenvoudig behoefte om een programma met geliefde werken te horen? Voor een klein gezelschap van intimi treed ik graag op.


Bij interesse kunt u een mail sturen naar info@mariettapetkova.com of vul het contactformulier op de website in. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.


Zoals u wellicht weet zijn al mijn al mijn albums live opgenomen. Genieten van live-opnames in deze Corona-tijd geeft de luisteraar de gelegenheid om zich in de concertzaal te wanen.


Bekijk bijvoorbeeld de 9 albums uit de Bloomline & Marietta collectie. Het eerste album uit deze reeks is Affettuoso uit 2010 en het blijft nog steeds boeien. Zo verscheen er vandaag de beschouwing van Maarten-Jan Dongelmans in De Gelderlander. Het album kreeg vijf sterren!

221 weergaven

1 Comment


Sophia Westerduin
Sophia Westerduin
Mar 13, 2021

Omdat ik een Blutner vleugel heb uit 1898 weet ik niet of je daarop wil spelen? Heeft een mooie klank maar nog wel oud melanisme. Zou het wel heel leuk vinden als je het zou kunnen en willen doen! Lieve groet Fieke (sophia) westerduin.

Like
bottom of page