Vier met muziek!


De geplande concerten in Willemstad en Vlissingen in april en in De Waalse Kerk in Amsterdam op 20 mei zijn onlangs afgelast. Ik hoop vurig dat ik vanaf september het concertpodium weer mag betreden. Achter de schermen wordt aan diverse boekingen gewerkt.


Tot het zo ver is wil ik de verbinding met mijn publiek levend houden. Heeft u thuis een vleugel of piano in goede staat? Een aanleiding om iets te vieren óf eenvoudig behoefte om een programma met geliefde werken te horen? Voor een klein gezelschap van intimi treed ik graag op.


Bij interesse kunt u een mail sturen naar info@mariettapetkova.com of vul het contactformulier op de website in. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.


Zoals u wellicht weet zijn al mijn al mijn albums live opgenomen. Genieten van live-opnames in deze Corona-tijd geeft de luisteraar de gelegenheid om zich in de concertzaal te wanen.


Bekijk bijvoorbeeld de 9 albums uit de Bloomline & Marietta collectie. Het eerste album uit deze reeks is Affettuoso uit 2010 en het blijft nog steeds boeien. Zo verscheen er vandaag de beschouwing van Maarten-Jan Dongelmans in De Gelderlander. Het album kreeg vijf sterren!

197 keer bekeken
Bookings - HB Personal Artist Management
+31(0)643 942 464 
info@hbartistmanagement.com

MARIETTA

PETKOVA

© 2020 | Marietta Petkova
Lessons, workshops and masterclasses
+31(0)619 08 26 27 
info@mariettapetkova.com