top of page

Als ik musiceer, voel ik me geliefd

Niet zozeer door het publiek. Het publiek kan van je spel houden of niet. Dat spreekt vanzelf. Ik voel me geliefd door de ene onbereikbare minnaar die mij in het ‘’gewone’’ leven negen van de tien keer afwijst. Die minnaar ben ik zelf.

En wellicht óók door de componist?

Wanneer er binnen in mij eensgezindheid is, dan ontstaan de mooiste momenten. Luister naar de toegift van het concert van 12 mei jl. in De Waalse Kerk in Amsterdam.Impressies van de concerten op de Floriade Expo (beeld Gerda Roelofs Barreveld en Nico Nooij) en de Waalse Kerk in Amsterdam.


 

Radio 4, De Vier Jaargetijden met Lex Bohlmeijer

Tussen 16-20 mei reis ik een beetje mee door de polder met presentator Lex Bohlmeijer in het programma ‘Lente in het Nieuwe Land’. Met enkele Preludes van Claude Debussy van mijn album Feux d’Artifice. Fietsend door Almere, kwam Lex ook even langs. Luister naar zijn verhalen en ervaar hoe hij mens, natuur, muziek en poeëzie op een alledaagse manier verbindt. Heel uniek!

Zo herrees de prelude ‘Voiles’ uit de plons in het water (de beloofde duik!) in de eerste aflevering vanuit de forteiland Pampus.

Vanavond is de laatste aflevering. Luister deze en de voorgaande afleveringen terug op de website van NPO Radio 4.

 
Uitgelicht

Bestel Feux d'Artifice nu tijdelijk met € 5,- korting in de webshop.


Deze actie loopt tot en met 31 mei a.s.


237 weergaven

Commentaires


bottom of page