top of page

Mei in beweging

Van Limburg naar Friesland


Mijn concertroute deze maand begon in De Waalse Kerk afgelopen week. Het eerste deel van het tweeluik Leven in muziek in samenwerking met NPO presentator Lex Bohlmeijer.Op Pinksterzondag 19 mei reizen Carel Kraayenhof en ik naar een bijzonder sfeervol podium: Domani in Venlo. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!Aansluitend spelen we in de St. Aegtenkapel in Amersfoort.

De voorstelling Grenzeloos – Carel Kraaijenhof met Marietta Petkova is al weken uitverkocht, maar er is een wachtlijstZaterdagmiddag 25 mei speel ik in het pittoreske Kerkje in Beetsterzwaag, een nieuw voor mij podium. Ik verheug me erop, want ik houd van Friesland en haar publiek! 

Schumann en Mei


Maand mei is bezongen door talrijke dichters en componisten.

Kent u nog ''Im wunderschönen Monat Mai...'' van Heinrich Heine?

Twee eeuwen hertaalde Seth Gaaikema deze gedichten in prachtig eigentijds en puur Nederlands.

Een dromerige dag in Mei.

De lucht vol geurende seringen.

Mijn hart waait vol van voorjaar.

ik moet van liefde zingen.


Deze maand breng ik graag drie uitgaven waar werken van Robert Schumann centraal staan, onder uw aandacht.


De verzending is gratis. Gebruik de code FREE bij het afrekenen ( geldig t.m 30 mei 2024 )124 weergaven

Comentários


bottom of page